Hvem er Dansk Mobilscene?


TEAM

FLEKSIBILITET

SIKKERHED

SERVICE


 

HVEM ER DANSK MOBILSCENE

Dansk Mobilscene tilbyder eventbranchen mest nyskabende og kreative løsninger indenfor scener, podier og overdækninger af bedste tyske kvalitet.

Bag Dansk Mobilscene møder du Jörg, firmaets stifter og ejer. Jörg har gennem mange år, siden hans opvækst i Tyskland, været en nær og god ven af ejeren af Stagemobil. Deres venskab udviklede sig til et forretningssamarbejde, og nu til dags er vores firma stadig drevet af Jörg sammen med en håndfuld udvalgte og passionerede ansatte fra vores hovedkontor i Aarhus.

Vi har siden 2002 været branchens pionér med fokus på høj kvalitet og problemfri dialog. Vi leverer banebrydende løsninger med leveringssikkerhed fra veludført planlægning og kommuikation. Vi garanterer nyligt servicerede og altid rengjorte produkter.

Du finder os på kundelisten hos markedsledende fabrikanter af mobilscener, overdækninger og anderledes telte. Finder vi ikke hvad der efterspørges, udvikler vi det selv - her er inspirationen og det tætte samarbejde med vores kunder den stærke drivkraft.

VORES MÅLSÆTNING
For at kunne levere den bedste service ved vores løsninger, har vi stor fokus på sikkerhed og godkendelser: For hvad koster sikkerhed?

Det mener vi først, man kender svaret på, hvis det en dag går galt!
Vi servicerer og godkender jævnligt alt materiel. Det betyder at, vi stadig kan garantere 100% leveringssikkerhed – uden uheld og mangler.
 

VI ER DIN SPARRINGSPARTNER
Som din sparringspartner er vi aktive i løsningen af opgaven og kommer gerne med forslag, ideer og råd gennem hele processen. Med mange års erfaring fra eventbranch, ved vi, at man som arrangør har mange bolde i luften – som vores samarbejdspartner skal du ikke tænke på tilladelser, lovgivning og andre udfordringer. 
Vi sørger altid for, at du får et konkret løsningsforslag og tilhørende tilbud – hurtigt, effektivt og naturligvis helt uforpligtende.

 

Følg Dansk Mobilscene for inspiration, nyheder og meget mere.