Om os
 


HVEM ER DANSK MOBILSCENE

Dansk Mobilscene tilbyder eventbranchens mest nyskabende og kreative løsninger indenfor scener, overdækninger tribuner og telte af bedste kvalitet.

Vi har siden 2002 været branchens pionér med fokus på høj kvalitet og problemfri dialog. Vi leverer banebrydende løsninger med leveringssikkerhed fra veludført planlægning og kommunikation. Vi garanterer nyligt servicerede og altid rengjorte produkter til udlejning.

Du finder os på kundelisten hos markedsledende fabrikanter af mobilscener, overdækninger og anderledes telte. Finder vi ikke hvad der efterspørges, udvikler vi det selv - her er inspirationen og det tætte samarbejde med vores kunder den stærke drivkraft.

 

VI ER DIN SPARRINGSPARTNER

Som din sparringspartner er vi aktive i løsningen af opgaven og kommer gerne med forslag, ideer og råd gennem hele processen.

Med mange års erfaring fra eventbranchen, ved vi, at man som arrangør har mange bolde i luften.

Som vores samarbejdspartner skal du ikke tænke på tilladelser, lovgivning og andre udfordringer – det er en del af vores service.

Vi sørger altid for, at du får et konkret løsningsforslag og tilhørende tilbud – hurtigt, effektivt og naturligvis helt uforpligtende.

VORES MÅLSÆTNING

TEAM – FLEKSIBILITET – SIKKERHED – SERVICE

 

Vores TEAM er det vigtigste aktiv du finder i virksomheden, vi yder vores bedste for dig og dit event fra idé til afvikling.

Den brede erfaring fra vores specialister hjælper dig med at skabe uforglemmelige og innovative events, der skabes med åben og ærlig kommunikation.

Du genkender vores teknikere på deres imødekommende professionelle adfærd, smil på læben og så arbejder de under overenskomst med 3F og Dansk Industri.

Vi kender om nogen vigtigheden for FLEKSIBILITET, da ikke to events er ens og de berømte brikker ikke altid falder på plads som ønsket.

Derfor kan du forvente mere af os end det forventes, og du kan stole på vi arbejder ud fra dine behov i stedet for vores egne.

I en branche hvor der arbejdes med tungt udstyr, er SIKKERHED en selvfølge for os døgnet rundt.

Derfor er alle produkter vi arbejder med i den bedste kvalitet, og vi går aldrig på kompromis.

Vores sortiment udgør det bredeste og største i landet, det er din leveringssikkerhed for vi har et produkt til dig og dit event.

Levering af den bedste SERVICE forpligter ikke bare fra vores team, men også på vores materiel, produkter og arbejdsredskaber.

Siden 2002 har vi investeret i produkter af højeste kvalitet og der skiftes jævnligt ud. Vi servicerer og rengører dem jævnligt, så vi altid leverer udstyr til dig i bedste stand.

Følg Dansk Mobilscene for inspiration, nyheder og meget mere.