Bryllup i det fri – Octabar

oprettet d.

Bryllup i det fri – Octabar

Få en unik oplevelse med et udendørs bryllup

Mange eventarrangører står ofte over for udfordringen at skulle organisere udendørsarrangementer for deres kunder. Dette kunne eksempelvis omfatte et udendørs bryllup hvad enten det er på stranden, i en park, i en botanisk have, i en privat have, på en fodboldbane eller andre steder. Flere og flere bryllupper bliver afholdt udendørs - baseret på kundens ønsker.


For at sikre sig en god oplevelse med et udendørs bryllup, og for ikke at være afhængig af det danske, uforudsigelige vejr, er der nu en løsning klar.

Octabar.

Octabar er en fascinerende konstruktion, der er perfekt til arrangementer i luksusklassen. Eksempelvis et bryllup. Med dets unikke design og det sømløse materiale, sørger Octabaren for at oplevelse og atmosfære er af højeste kaliber. 

 

Med et gulvareal på 300m2, har teltet en enorm kapacitet. Der er plads til 150-170 siddende gæster, alt afhængig af bordopsætning. Det gør det muligt, at vælge den bordopsætning der passer bedst til det enkelte arrangement.

 

Kun fantasien sætter grænser

Skulle "uheldet" være ude og vejrguderne uenige om at solskin er det perfekte vejr for et bryllup, så er der ingen grund til bekymring. For Octabaren er naturligvis designet i materialer af bedste kvalitet, hvilket sikrer alle tørvejr. 

Teltet er udformet i lyse beige farver og har et meget dekorativt og spektakulært design, som gør det muligt at dekorere og pynte Octabaren lige præcis som det ønskes - Kun fantasien sætter grænser.

De mangler vinkler i teltdugen, giver desuden gode muligheder for at skabe en unik belysning. Ved at bruge den rette belysning kan man skabe utrolige effekter og stemninger - Kun fantasien sætter grænser.


Trådløse LED-lamper kan være ideele til formålet. Lamperne kan holde op til 20 timer, skifte farve som det ønskes og styres direkte fra mobiltelefonen. 


Kommentar(er) 1

Skriv din kommentar