Det kvalitetsbevidste valg

oprettet d.

Deal-kulturen

Hver eneste dag bliver vi påvirket af diverse deal-sites, som tilbyder os løsninger, hvor man kan få det hele til den halve pris. Vi bliver hele tiden forsøgt manipuleret gennem diverse reklamer og kampagner, som fortæller os, at vi naturligvis ikke skal betale den fulde pris for vores varer. Vi er vilde med discountløsninger, deals og tilbud. Men hvad er problematikken så i det? Selvfølgelig bør vi være prisbevidste og have økonomien in mente, når vi køber ind, men samtidig er det vigtigt at huske på, at pris og kvalitet oftest går hånd i hånd. 

 

Man får, hvad man betaler for

Dilemmaet omkring kvalitet versus kvantitet er aktuelt inden for stort set alle brancher og sektorer. Der vil altid være billige og dyre muligheder. Uanset om det er som offentlig instans, som virksomhed eller som privatperson, er man nødt til at overveje, hvordan man vil prioritere og hvilke signaler man ønsker at sende. Hvis man tænker over de ting, man har derhjemme og spørger sig selv, hvorvidt det er H&M trøjen til 75 kr i dårlig kvalitet, eller det er Ralph Lauren skjorten til 750 kr i god kvalitet, man er mest glad for og bedst kan lide at gå med, så tror jeg svarene er ret entydige. For man får, hvad man betaler for. H&M trøjen er næppe førstevalget, når man vælger tøj til weekendens sølvbryllupsfest. Her vil Ralph Lauren skjorten sandsynligvis blive valgt - den sender nogle andre signaler. Omvendt vil det, hvis man tropper op i en Ralph Lauren skjorte til sommerens kanotur med drengene, sende nogle andre signaler - her vælger man typisk H&M trøjen.

 

Forskellen

Står man over for valget mellem at leje en billig scene eller en kvalitetsscene, bør man ligeledes spørge sig selv, om man vil gå på kompromis med kvaliteten. Sætter man ikke pris på de altid nye gulve, rene og nyvaskede duge og den service og rådgivning, som nogle udlejningsvirksomheder tilbyder, og betyder sikkerhedscertificeringer på scenerne såvel som personalets arbejdsvilkår og overenskomster ingenting, ja så kan man naturligvis lige så godt vælge den billige løsning og spare lidt penge. Betyder det til gengæld noget, at man allerede fra første telefonopkald bliver mødt af et servicemindet og fleksibelt personale, som hellere end gerne rådgiver og vejleder om valg af de rigtige produkter, og er det vigtigt at vide at personalet er overenskomstlønnet og scenerne sikkerhedscertificerede, ja så bliver man nødt til at kaste lidt flere mønter efter løsningen. Mønter man sjældent fortryder, man har brugt.

 

Et kvalitetsvalg

Dansk Mobilscene arbejder udelukkende med kvalitetsløsninger. Virksomheden er specialiseret inden for både salg og udlejning af scener, overdækninger og unikke telte. For Dansk Mobilscene betyder det noget, at kunderne med det samme kan mærke, at de har henvendt sig til en virksomhed, der fokuserer på at være fleksible, og i samarbejde med kunden er i stand til at skræddersy en unik løsning. Her arbejder det tekniske personale under overenskomst, og scenerne har certificeringer som bevis for sikkerheden såvel som kvaliteten.

 

Vælg kvalitet - vælg Dansk Mobilscene.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar