Tag dit event til det næste niveau

oprettet d.

Tag dit event til det næste niveau

Alle kender til festen hvor det primært er selskabet der skaber festen og stemningen, og hvor omgivelserne og atmosfæren ikke helt lever op til forventningerne. Man tænker at man godt kunne give den lidt ekstra for at ramme helt plet både hos dig selv og gæsterne og for på den måde at skabe et event og en oplevelse som man sent vil glemme.

 

Gå all in!

For at skabe den unikke atmosfære til ens event, så kræver det at man gør det helt og ikke halvt, for derved at give gæsterne og en selv nogle mindeværdige oplevelser og øjeblikke, noget man husker tilbage på og vil gentage igen og igen, samt dele med andre.

Der er dog rig mulighed for at realisere overstående, da der er sket meget inden for telte og overdækninger til events i de senere år, om det er til din søsters bryllup ude i det fri, firmafesten eller byfesten i større eller mindre omfang, om det er en kultur eller sportsbegivenhed – mulighederne er mange hvor det kun er fantasien der sætter grænser.

Generelt bliver der gjort mere ud af at gøre disse events til noget helt ekstra ordinært, end nogensinde før.

Dette er mere end muligt, om det så er Hr. Og Fru. Andersen som skal fejre sine 2x 50 års fødselsdag i haven, om det er direktøren som skal holde sommerfest for alle sine 200 ansatte eller kommunen der vil skabe år hundredes byfest.

Flere virksomheder specialiserer sig i at levere telte og overdækninger netop til disse formål, hvor de klarer alt fra opsætning til nedtagning og koordinering, alt efter ens behov og ønsker.  

 

 

Hvad skal jeg vælge til mit event?                                                                                                                                              

Der er et væld af telte og overdækningstyper som kan konstrueres efter ønske og formål, hvor nogle typer egner sig bedre til det ene frem for det andet, alt efter eventtype, størrelse, behov og lokation. Ligeledes giver diverse lysopsætninger også et boost, samt et helt andet liv til dit event, hvilket visualiseres på overstående billede. 

Forestil dig et intimt og stemningspræget bryllup i haven eller ude i det fri, hvor alt spiller ned til mindste detalje, her ville konstruktionen herunder tage det til det næste niveau, som jeg efterspørger, hvor det skal gøres helt og ikke halvt, netop for at gøre ens event til noget helt specielt og enestående.

Der er en unik mulighed tilstede for at løfte ens event til nye højder og gøre noget ekstraordinært ud af det, som vil blive husket og brugt til inspiration til fremtidige events.

Så undersøg mulighederne og tag ud og få noget inspiration til dit eget event fra alle de events der foregår rundt omkring i Danmark, tro mig, der er rigtig mange. 

 

Rigtig god fornøjelse med dit næste event!

 

 

Eksempel på en telt konstruktion til et bryllup eller større fødselsdag/jubilæum.

Billeder brugt til inspiration er hentet fra www.mobilscene.dk


Kommentar(er) 1

  • Martin Jensen
    Martin Jensen https://grunkevent.dk

    Jeg har selv prøvet at holde et stort arrangement udendørs, som jeg selv synes, gik rigtig godt. Jeg kan dog også se fordele, hvis man vælger at få et professionelt eventbureau til at stå for hele arrangementet. Jeg har f.eks. kun haft gode oplevelser med Grunkevent (https://grunkevent.dk) da vi skulle holde den årlige firmajulefrokost. De kan derfor godt anbefales.

    Svar

Skriv din kommentar