Dansk Mobilscene

Axel Kiers Vej 18H

8270 Højbjerg

70 22 70 85

www.mobilscene.dk

dansk@mobilscene.dk

 


 

Vi søger to freelance sceneteknikere til udvidelse af vores eksisterende team.

 

Som en del af vores løsninger, er det altid vores egne professionelle teknikere, der leverer, opsætter og nedtager vores konstruktioner. Du vil indgå i et team af nuværende syv freelance sceneteknikere, hvor vi leverer ud fra vores baser i Højbjerg eller Taastrup. De ledige stillinger er med udkørsel fra Højbjerg.

 

Hvem er du?

Som scenetekniker hos Dansk Mobilscene, skal du have stor grad af teknisk forståelse og ikke mindst et godt servicegen. Du er minimum 21 år og har BE kørekort, gerne også C og CE, men ikke et krav. Du brænder for at give god kundeservice hvor kun det bedste er godt nok, og sikkerheden er i top. Du er ansvarlig og arbejder selvstændigt, da nogle af opgaverne skal løses individuelt. Du har overblik over din kalender og ved altid hvor og hvornår du har den næste opgave. Du møder altid til tiden, er stabil og i god fysisk stand. Du er ikke bange for at skulle snakke med vores kunder, også nogle gange på engelsk, da vi lejer ud til Danmark og resten af Skandinavien.

 

Hvem er vi?

Dansk Mobilscene udlejer og sælger scener, overdækninger, telte, tribuner og tilbehør til eventbranchen. Siden 2002 har vi vist markedet nye og anderledes unikke produkter, og det kendetegner Dansk Mobilscene og vores DNA. Vi arbejder ud fra fire nøgleord, Team, Fleksibilitet, Sikkerhed og Service - Det sikrer vores kunder skal kunne forvente det bedste af det bedste.

 

Hvad tilbyder vi?

En udfordrende arbejdsplads med skiftede opgaver og positiv energi. Special oplæring i alle vores scener, overdækninger telte og konstruktioner. Sæsonarbejde forholdsvis om sommeren. God løn og ansættelse på overenskomst. Et arbejde hvor du møder mange mennesker og får skabt gode kontakter.

 

Hvad gør jeg nu?

Send en kort ansøgning i dag til Allan Bagger på ab@mobilscene.dk eller ring på 40559136.